Gjerde Hvis du drømmer om at du klatrer på toppen av et gjerde, indikerer dette at suksess vil krone innsatsen din . Hvis du faller av et gjerde, symboliserer dette at du vil gjennomføre et prosjekt som du ikke klarer å utføre, og du vil se din innsats komme til ingenting . Hvis du sitter på et gjerde med andre og faller under deg, indikerer dette en ulykke som vil skade en person alvorlig . Hvis du drømmer om at du klatrer innenfor grensene til et gjerde, symboliserer dette at du vil følge metoder som ikke er lovlige for å nå dine ønsker . Hvis du går over gjerdet og går til den andre siden, indikerer dette at du gjennom et prosjekt eller en evne vil overvinne de vanskeligste hindringene som eksisterer mellom deg og suksess . Hvis du ser storfe hoppe over et gjerde inne i landet ditt, vil du motta hjelp fra kilder du ikke lengter etter, men hvis det er utenfor landet ditt, kan drømmen følges av et tap av handel og andre ting . Hvis du drømmer om å reise et gjerde, betyr dette at du økonomisk legger grunnlaget for fremtidig rikdom . Når det gjelder en jente, betyr denne drømmen suksess i kjærlighetsforhold . Det betyr det motsatte hvis du drømmer om at gjerdet har falt eller at det har falt fra det . Hvis du drømte om et gjerde, betyr dette at du vil endre planene dine for å gjøre fremmede lykkelige, og dermed vil du skade dine egne interesser ….

…Tree Fence Hvis du drømmer om et eviggrønt tre gjerde, betyr dette glede og fordel, og et bart tre gjerde forutsier ulykke og hensynsløs forretningsforhold . Hvis en jente drømmer om å gå ved et grønt tre gjerde med kjæresten sin, forutsier dette at ekteskapet hennes er i ferd med å finne sted . Hvis du drømmer om at du er fanget i et pigggjerde, vil arbeidet ditt bli hindret av delikate partnere eller mennesker som jobber under deg . For elskere indikerer denne drømmen sjalusi og krangel ….

…Øde indikerer i en drøm spredning av familien og deres død . Ødeleggelsen av byen indikerer kongens død, eller hans undertrykkelse, akkurat som kongens død indikerer ødeleggelsen av byen . Og den som ser seg selv i ruiner, han vil bli rammet av oppstår som de ikke kan ha . Og den som ser at en by er ødelagt av jordskjelv eller noe annet, han skal dømmes til døden . Og den som ser en velstående landsby ødelagt, og gårdene dens blir forstyrret, så råder veiledning eller ulykke dens eiere, og hvis han ser den full av kraft, er det rettferdigheten til dets folks religion . Og den som ser verden ødelagt fra gårder og boliger, og han ser seg selv i ruiner, med en god form for klær og båter, så er han en verden som vil føre den på villspor . Og den som ser veggene i huset ødelagt av en strøm, så er det hans kones død . Og den som ser at huset hans har falt på det, og det er støv, da er det meslinger . Kanskje fallet på taket var en katastrofe . Og den som ser ødeleggelse, han vil komme tilbake til en sann bygning, for det er godhet i religionens eier, og hans retur fra feil til veiledning . Og den som ser noe fra huset sitt, palasset eller huset hans faller inn, og han er fraværende, da skal han betale det . Og hvis vinden river et hus ned, så er det døden på stedet av en urettferdig hersker . Og den som ser at han ødelegger et hus eller eldgamle strukturer, da vil ondskapen ramme ham . Og den som ser at huset hans har kollapset mot ham, og noen av dem har kollapset, så dør en person i det, eller en ulykke eller en forferdelig ulykke rammer eieren . Hvis en kvinne ser at taket på huset hennes har kollapset, er det ektemannens død . Og den som ser at sylinderen i huset hans er ødelagt eller ødelagt, så vil han eller noen av hans familie som er elsket av ham, dø, så vel som hvert brudd eller riving av et hus eller en mur er en ulykke . Og hvis Sultan så at huset hans var ødelagt, ville det fjernet ham uansett ….

…Og den som ser at huset hans opprinnelig er ødelagt, så har han ødelagt kroppen sin, enten på grunn av alderdom eller misdannelser ….

…Og den som ser at en by er ødelagt, dens besittelse er et misbruk ….

…Og den som ser at en moske er blitt ødelagt slik at ingenting blir igjen av tegningen, da vil stedet eller dets dommer bli fjernet, slik at den som kommer etter ham ikke gjør noe av det han pleide å gjøre fra sin avansere helt nok ….

…Og den som ser at kjøleren er ødelagt eller tapt, det indikerer vanskeligheten med arbeidet og reparasjonen ….

…Og han fortalte at en mann kom til Ibn Sirin og sa: Jeg så som om ringen min var ødelagt. Han sa at hvis du trodde din visjon, skilt jeg meg fra din kone ….

…Og den som så at hodet hans var kuttet, skadet eller ødelagt, det første av tre aspekter av vergemål, utbredelse og forekomst i penger, og det ble sagt at dette kommer til uttrykk i hans sjefs rett som nevnt ovenfor ….

…Og den som så at hvelvet hans var ødelagt, det indikerer en tvist med dommerens advokat og forlot hans følgesvenn og vennskap ….

…Og den som ser et marked som er ødelagt og det ikke er noen overlevende i det, da er hans folk deprimerte og deres saker spredt, og kanskje indikerer dette et stort fall i dem ….

…Og det ble sagt at den som så at spydet hans var ødelagt og deretter reparerte det, fordi sønnen hans er på randen til døden, så blir han frisk, og kanskje visjonærens anliggender er svake og går tilbake til det det var ….

…Og den som ser at butikken hans er ødelagt eller plyndret, så har det skjedd en ubehagelig sak med hensyn til det som tilskrives ham, og formålet med tapet vil bli oppnådd av ham ….

…Den som ser at pennen hans er tapt, stjålet, solgt eller ødelagt, det er ikke noe godt i den, og uttrykket vil være ifølge betrakteren ….

…Den som ser at beinet hans er ødelagt, ikke kom i nærheten av sultanen på en stund og be til den allmektige Gud ….

…Daniel sa: ~Den som ser at hans ene ben er kuttet eller ødelagt, det indikerer at halvparten av pengene hans har gått eller at en av foreldrene hans har dødd .~…

…Og den som ser at et bad har blitt ødelagt og studert, så er det en kvinnes død som tilskrives det, og det kan være hans kone eller hans største slektning ….

…Og den som ser at en landsby blir ødelagt eller tatt av strømmen, da er eieren av dette stedet en forbrytelse mot den ….

…Og den som ser at brystet hans er ødelagt eller mistet fra det, det indikerer mangel på stolthet og verdi, hans hjertesykdom eller hans kone dør ….

…Og den som ser at båten hans er ødelagt, så indikerer han en stor ulykke fra farens side ….

…Og den som ser at en båt er ødelagt, så er det en tjenestepikes død, og ødeleggelsen av kirker er en svakhet i vantro og styrke i islam, og ødeleggelsen av landet er en svakhet for kvinner og deres mangel på trofasthet, og det kan indikere bekymring, nød og forstyrrelse å reise, og noen sa at noen av dem elsket arkitektur når de var våken og sov, og hatet den pågående ødeleggelsen ….

…Og den som ser at vognen hans er ødelagt på land, da vil det oppstå en ulykke på siden av Majestic ….

…Og den som ser at tiltaket er ødelagt eller brent, det indikerer tapet av pengene sine ….

…Og den som ser at salen hans er ødelagt, hans kone vil dø ….

Og den som ser at en ny mur er gammel, så fornyes en ny autoritet på det stedet og bor i den ….

Og den som ser at han saboterer en minaret, så gjør han en dårlig gjerning, og en gruppe av islamfolket vil bli skilt ut på grunn av det ….

Og den som ser sultanen på en prekestol som har falt eller bryter prekestolen under den, da faller han ut av sin stilling enten ved døden eller på annen måte ….

Al-Kirmani sa: ~Den som ser neglene hans mangle, kappes eller knuses, så er pengene hans borte og hans evne svak, og hvis han ser dem like og rene, så er han god i denne verden og religion, og hvis han ser dem som ekstra og lengre, og han frykter brudd, så er det ikke noe godt i ham, og det ble sagt at de er triste og redde . ~…

Og den som ser at hun har blitt grå, han vil se hva han hater, og det ble sagt at han er uovervinnelig av sjefen sin ….

Og den som ser at hun er revet eller har en mangel, så kan hans kone gifte seg med noen andre ….