…Og den som ser at han tar vare på griser, han vil ta seg av mennesker som er ydmyke og av ringe opprinnelse .)…

…Og den som så griser på et sted mens han voktet dem, og de kunne ikke gi slipp, slik at de ikke ble spredt, det indikerer innsamling av rikelig med forbudte penger ….

…Og den som så at han utviste griser fra huset, forlot sultanens arbeid ….

…Og den som ser små griser komme inn i hjemmet hans, han er overveldet av tjenesten til sultanen, la ham vokte ….

…Og den som ser at han har truffet mange griser eller hakket dem et sted, så vil han ha ulovlig rikdom like mye som grisene og antallet deres ….

…Å se en sunn, feit gris i drømmer indikerer suksess på jobben . Hvis du ser griser velte seg i gjørma, indikerer dette problemer og angst på vennenivå og et tilbakeslag på jobben . Men hvis en jente drømmer om denne drømmen, bør hun være oppmerksom på tilstedeværelsen av falske venner rundt henne som misunner henne, og hun vil bli kjent med en grådig sjalu venn selv om han blir rik . Hvis du spiser svinekjøtt i en drøm, betyr dette at du vil møte reelle problemer, men hvis du bare ser en gris, betyr dette at du vil seire ut av problemer og konflikter . Hvis du drømte om å se fete og sterke griser , forutsier dette forfriskende endringer på jobben og trygge avtaler . Når det gjelder de avmagrede grisene, forutsier de bekymrede forhold og problemer med tjenere og barn . Hvis du ser griser og unge griser, betyr dette støtfangeravlinger for gårdene og fremgang i forhold for andre . Hvis du hører griser skrikende, betyr dette urovekkende nyheter fra fraværende venner og forutsier skuffelse på grunn av dødsfall eller manglende estimering av beløpene du forventet av viktige forretningsavtaler . Hvis du drømmer om at du gir svinene dine mat, betyr dette en økning i dine personlige eiendeler . Hvis du drømmer om at du handler griser, vil du samle betydelig rikdom, men du må jobbe hardt og hardt for å oppnå dette ….

…Og den som ser at han forvandler griser fra sted til sted, det indikerer integriteten til hans verdslige stat, i motsetning til hans religion ….

Et dødfødt barn Å se et dødfødt barn i en drøm indikerer en uheldig ulykke ….

Og den som ser at han spiser et barn, så spiser han dårlig fått penger, og hvis en kvinne ser at hun spiser et barn, så indikerer det at hun er gravid, fordi gravide vil ønske barnet og spise det ….

Det er sjelden noen pålitelige mennesker sier at han så et høyt sted og at han hadde falt fra det, så han sa til seg selv: Jeg unngår å møte mennesker og forlate huset en stund. Da det var middag på den nevnte dagen, kom en venn til ham og ringte ham under energi og ønsket å se på ham og ikke henvende seg til ham. Da han så ham, reiste han seg for å se fra innringeren Sjelden, han fortalte at en mann kom til Solomon bin Dawood, må velsignelser og fred være med dem begge, og han sa: Jeg så i en drøm en dekorert hage med alle slags av frukt og en stor gris som satt der, og jeg ble fortalt at denne frukthagen er kongen av denne grisen. Salomo, den store grisen er en urettferdig konge, og resten av grisene er lærde som spiser det forbudte og lydige mot den urettferdige kongen, og det er de som selger det hinsidige og deres religion i denne verden og ikke frykter straffen av den allmektige Gud ….

…Gutten er i en drøm bekymring og nød, da han var et barn som bar . Og tenåringsgutten Bishara . Og hvis landet er begrenset og folket er i nød, og noen ser at en flott gutt har kommet inn i byen, stammet ned fra himmelen eller har dratt fra jorden, så er den gode nyheten nær . Og den gamle gutten er stolt og mektig . Og den som ser at han er en gutt som lærer på skolen, vil omvende seg fra den synden han pleide å gjøre hvis han lærte Koranen . Hvis en av de lærde og guvernørene ser at han lærer på skolen, så er han uvitende, eller han går over fra ære til ydmykelse . Den som ser at han er opprørsk, arver en arv fra moren . Og hvis den fattige ser at han er en gutt født av moren, vil han få næring og rikdom . Hvis pasienten ser at han er en gutt, dør han . Og den som ser ansiktet i speilet på en gutt og som har en gravid kvinne, hans kone vil gi ham en mannlig sønn som ser ut som ham . Og bærer en liten gutt i en drøm de er . Gutten er en svak fiende . Hvis han så at han hadde barn født til ham, indikerer det nød og nød . Hvis gutten er mann, er konsekvensen prisverdig, og hvis gutten er kvinne, er hans straff skyld . Og hvis en gammel person ser at han har blitt en baby, så kommer han til uvitenhet, og tarmene hans går inn i ham, og hvis han er i alvorlig nød eller nød, vil Gud slippe ham bort . Unge gutter viser små bekymringer . Og den som ser at en gutt skriker i fanget, da slår han på pinnen . De unge menneskers visjon kan indikere gleder og utsmykninger, eller strid med penger, eller overbevisning om den minste livsopplevelse eller hjelpeløshet av grunner ….

…Han sa at han så Kirmani fra å spise eller Ha Bsra det kommer til ham Rizk og overskuddet håpet ikke eller iset det, men det pollenserer Mubarak Nam-penger ~ og palm Basqat har kommet opp for en baby Ndad-slaver .~…

…Arbeidskraft Hvis du drømte om fødselen av et barn, indikerer dette heldige omstendigheter og en trygg og sikker fødsel av en kjekk baby . Hvis en ugift kvinne drømmer om at hun er i fødsel, betyr dette en ulykkelig æresendring til en ond og underordnet stilling ….

…Jesus, fred være med ham, den som så ham i en drøm, for han er en velsignet mann med stor godhet, en hyppig reisende, en mann med asketisme, glad i lite og velsignet med kunnskap om forespørselen, eller at ingen skade rammer ham i det året, eller han blir en asket, en turist på jorden og rømmer fra det han frykter . Og den som så ham mye, vil bli velsignet med medisinsk kunnskap . Og den som ser ham i en by eller moske og folket er i nød eller trengsel, de vil bli frelst fra det fordi han er Guds ånd og hans barmhjertighet, og hvis moren er med ham, er det et stort tegn på at vises på det stedet . Og den som ser at han har forvandlet seg i sitt bilde eller hadde på seg et klær av klærne sine og var en høyeste autoritet, selv om han var vitenskapsmann, ble hans fordeler rikere og hans dyder dukket opp, og hvis han var lege, ville hans suksess være større . Og hvis han så ham og var redd, viser trygghet og hans visjoner ære og velsignelse hvor han bor, og hvis pasienten ser ham, vil han bli frelst og helbredet . Og hans visjoner indikerer fremveksten av noe folk undrer seg over, og oppnåelsen av rettferdighet og velstand . Og hvis en gravid kvinne så Jesus, fred være med ham, fødte han en doktorgutt . Og visjonen om Jesus, fred være med ham, indikerer tvil om religionen, for jødene sa : Vi drepte og korsfestet ham. Den Allmektige sa : ( Og hva de drepte og hva de korsfestet, men sammenlignet med dem ). Den allmektige sa : (Og de kristne sa, Messias, Guds Sønn ). Og den allmektige sa : ( Gud tok ikke fra et barn ). Kanskje ble seeren beskyldt for en tiltale mens han var uskyldig, eller kanskje løy han for ham eller moren . Kanskje hans visjon tydet på det gode budskap fordi han forkynte for oss profeten, må Gud velsigne ham og gi ham fred . Kanskje hans visjon antydet svaret på bønnen eller sinne og misnøye, og fordi de som spurte bordet og ikke trodde på det eller Jesus, ble lemlestet av griser, akkurat som de som angrep på sabbaten, var aper fra folket i Moses. , fred være med ham . Hans syn indikerer nølingen fra Egypt til Levanten og fra Levanten til Egypt, og hvis seeren var inaktiv i begynnelsen av kommandoen, indikerte han lykke til fordi han stiger ned fra himmelen ved tidens slutt og dreper antikrist og fyller jorden med rettferdighet når den er fylt med urettferdighet . Denne nedstigningen indikerer velsignelsene, de ikke-troendes ødeleggelse og de troendes seier ….

…Han er i en drøm en sterk, forbannet fiende, desperat når det er plagsom, og han sier og oppfyller ikke det han sier . Hvis en person så at han syklet gris, hadde han mye penger . Hvis han ser at han spiser kjøttet sitt, vil han spise noe forbudt mens han vet . Hvis han spiste kokt kjøtt, ville han tjene penger i sin handel som ikke var søtet, og på samme måte hvis det ble grillet . Og den som så at han gikk som en gris, ville snart slå et eple . Og villsvin indikerer regn og kraftig hagl for de som var på reise . Og indikerer det i folket i landsbyene om nød og alvorlighetsgrad de lider . Og noen som implanterer et implantat, indikerer at det ikke er hva det skal være, og den som vil gifte seg med en kvinne, vil ikke være enig med ham . Og svinekjøtt i en drøm er bra for alle mennesker . Og den som ser at det er en gris i sengen hans, og det indikerer en jødisk kvinne . Og grisebarna er bekymringene til de som så det . Husgrisen er fruktbar for de som ser det og avlaster seg . Og den som ser en gris i en drøm, og jeg har en verge over et folk av jøder og kristne . Og den som bestemmer seg for å krangle med sin kone og ser en gris eller en gris i søvne, han vil skille seg fra henne . Og grisen kan krysse en mann fra jødene eller de kristne . Å se en gris indikerer ondskap, kval, tålmodighet og forbudte penger . Hunnene hans indikerer at det er mye vasking, og hvis noe skader ham i en drøm, kan han være bekymret av en kristen . Og den som så Gud slo en gris, han var i stand til å slå en mann med en sterk torn . Det er grisenes konge han eier gruppepenger . Og den som så at han hadde blitt en gris, han fikk penger og fruktbarhet med ubetydelighet og svakhet i religionen . Grisen er en enorm, innflytelsesrik mann, korrupt og uhyggelig gjeld . Den som kjører på en gris, vil slå en sultan og seire over fienden sin . Og den som ser at han kjemper mot en gris, han erobrer en urettferdig fiende . Og den som ser at han spiser svinekjøtt, så treffer han rent forbudte penger eller begår en synd . Og den som ser små griser som kommer inn i ham i huset hans eller huset hans, Sultanens tjeneste vil ta ham til å vokte seg . Og den som ser at han driver svin ut fra hjemmet sitt, han forlater sultanens arbeid ….

…Det er i en drøm en seier . Den kristne sjeiken er en fiende som tror på sitt onde . Og den som tror at han er kristen, så er han i en kjetteri som ligner de kristnes mening . Og den som ser at han har et belte, en mann skal bli født for ham . Og den som ser at han kalles en kristen og hater ham, da vil han flykte fra noe han frykter . Og en kristen er en kjærlig mann, fordi Gud den allmektige sa : (Og du skal finne den nærmeste av dem hengivenhet for de som trodde, som sa at vi er kristne ). Seier er en seier, og kristendommen betegner en kamel vin, eller en ild, eller griser, og kristne i en drøm er fiender i vennebildene . Og den som ser at han er en kristen og har en prøvelse, han vil seire med løgn ….

Når det gjelder grisen, den som ser at han har truffet en gris, han vil være i stand til å gjøre det fra en ond mann med sterk torn, og den som ser at han har red på en gris, han vil slå en hersker og erobre sin fiende, og den som ser at han kjemper mot en gris, han erobrer en urettferdig fiende, og den som ser at han beiter griser, han følger på lave mennesker og den som ser at han har slått fra grisens hår eller noe fra det, det treffer penger der er ikke bra i det

…Svinekjøtt : En stor, velstående mann, korrupt i religion, ond vinning, skitten, skitten, vantro eller kristen, sta og sordid, og hans kjøtt, fett, hår, mage og hud er forbudte og foraktelige penger, og familien min er en fruktbar mann som har en uhyggelig gevinst og religion, og den som pleier griser, jeg har også en verge over et folk, og som dets besittelse eller besittelse av det på et sted eller dets nærmeste har rammet forbudte penger, og dets barn og melk er ulykke i pengene til de som drikker det, eller i tankene hans, og den som kjører en gris, treffer en sultan eller triumferer over en fiende, og den som ser at han går mens en gris går, får han et øyekorn raskere og svinekjøtt tilberedes og grilles Urgent haram-penger . Og det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som i min seng av en gris, så sa han : Han gikk videre til en vantro kvinne . Og det ble fortalt at Khusra, Anu Sharwan, så ut som om han drakk av en gullsyltetøy, og med en gris som drakk av syltetøyet, så han fortalte sin syn på en kryssing og sa til ham : Han fjernet steinen til konene dine og dine medhustruer fra evnukkene og tjenerne og barna, og han samlet dem og førte meg med deg med bind for øynene. : sa fraksjoner, hver av dem : bittere Feltrqs, gjorde det han ba om, og da han avsluttet Nuba-dansen for å kjøre dem, fortalte hun ham en av medhustruene : O kong Oafha om dans og nakenhet, de er stadig redd, han sa at det måtte være slik, da han ble strippet og fant en mann, sa overgangen til ham : O konge, dette er din tolkning av ditt syn. Når det gjelder syltetøyet, er dette hemmelighold, og når det gjelder drikkevinen din, vil du nyte den, og når det gjelder grisen som deltok sammen med deg i å drikke den, er dette en mann ….

…Og den som ser at han har blitt plaget av griser, han vil lide bekymringer og sorger ….

…Fengsel : Det indikerer hva duene indikerer, og kanskje indikerer det sykdommen som hindrer dem i å handle og reise seg, og kanskje indikerer det at sinnet reiser, og kanskje indikerer det graven, og det kan indikere helvete, fordi det er fengsel av ulydige og vantro, og fordi fengsel er bolig for straff og stedet for mennesker for kriminalitet og urettferdighet . Den som ser seg selv i fengsel, ser på hans tilstand og tilstanden i fengselet, og hvis han er syk og fengselet er ukjent, så er det hans grav, der han vil bli fengslet til oppstandelsen, og hvis fengselet er kjent, hans sykdom varer, og jeg håper at han skal reise seg og reise seg til verden som er et fengsel for noen som ham, når nyheten indikerer at det er den troendes fengsel og den vantredes paradis, og hvis pasienten var en kriminell , så fengsel er ukjent, hans grav og kjente er et tegn på lengden på oppholdet i sykdommen, og hans liv håpet ikke med mindre han angret eller hilste på ham i sykdommen . Og hvis han ser en død person i fengsel, hvis han er en vantro, er det bevis på helvete, og hvis han er muslim, blir han fengslet fra paradiset med synder og konsekvenser som blir igjen på ham. Når det gjelder det sunne nabolaget, ser han seg selv i fengsel, så se også på hva han er i. Hvis han reiser på et land eller et skip, blir han rammet av et sinn. Og hindring av regn, vind, fiende, krig eller en ordre fra en hersker . Og hvis han ikke var på reise, ville han gå inn på et sted der han ikke adlyder Gud, som kirken, tankens og kjetteriets hjem, en ekteskapsbryteres hus eller et slør, hver person i henhold til hans skjebne . Og hva er i hans våkenhet som blir avslørt når problemet, eller kjent om ham ved berømmelse eller økningen i søvnen fra hans ord og handlinger i hans drømmer . Noen av dem som så at han valgte for seg selv, fordi en kvinne ville bli fristet av ham på hans egen vegne, og Gud ville distrahere ham fra hennes plan og fortelle ham fra ham, for den allmektige sa : “ Fengslets Herre er dyrere for meg enn det de kaller meg til . ” Det ble fortalt at Sapur bin Ardashir, i løpet av sin fars liv, så ut som om han bygde fengsler, tok griser og aper fra romerne og gikk inn i dem i det, og han hadde trettien kroner på seg, så han spurte den ene som gikk over ham og sa : Hun eier trettien år, og når det gjelder å bygge fengsler, så bygger du byer og tar romerne og fanger dem . Det var slik . Som om faren hans døde, tok han kongen av romerne og bygde byen Nishapur, byen Ahvaz og Sauran ….

…Hyrden er i en drøm eier av et vergemål, og betegner læreren til guttene, og den som tar over saken til sultanen og herskeren . Og den som ser at han er en beduin som beiter sau, og ikke vet hvor han skal beite, da resiterer han Koranen og forstår ikke dens betydning godt . Og skytshelgen for Bukhati-generasjonen og ikke-perserne . Hyrden og hjorden hans samles til deres fordel . Hvis han ser at han er en hyrde, er det en tilstand som følger den, i henhold til det han så fra sauer . Hyrdens visjon indikerer skjebnenes overherredømme og kontrollen av soknet med rettferdighet og rettferdighet, med mindre han beiter griser, indikerer det samliv av vantro og kjettere ….

…Siloen : betegner sultanen og den høyt nevnte overordnede med kunnskap og tilbedelse, så vel som hus med beliggenhet, fordeler, essens, kjent og ukjent, og utleder deres tolkning og tilstanden som tilskrives den, så hva skjedde med den eller kom ned inn i det fra riving, fall eller på annen måte, kom hans tolkning tilbake til de som indikerte det . Uansett hva det er i lufta, kirkegården eller i ørkenen, er det et tegn på adelsgravene og sjelene til martyrene i henhold til deres farger og essensen av deres konstruksjon, og det som er svart i farger eller fylt med griser , de er kirker . Og løfte om troskap i tolkning . Når det gjelder naos, hvis han ser de døde i ham, indikerer han et hus med forbudte penger, og hvis han ser det fritt for de døde, indikerer det en dårlig mann som dårlige menn vil skjule seg i ….

…Kjernemelk som drikker kjernemelk betyr at tristhet vil følge noen verdslig glede, og at noe hensynsløs vil svekke drømmerens generelle helse . Enten du gir den eller gir den til griser, er det fortsatt et dårlig varsel . Hvis du drømte at du drakk kokt melk med østerssuppe, betyr dette at du vil bli kalt til å gjøre noe veldig ubehagelig, og dårlig følelse vil konfrontere deg . Det bryter krangel og vennskap er truet . Hvis du våkner med å drikke det, kan du vise en gledelig forståelse av uenigheter med taktfull og klok manøvrering ….