…Å se en papegøye snakke i en drøm indikerer forekomsten av trivielle rykter og problemer mellom venner . Og hvis du ser stille papegøye, betyr dette ro og opphør av familiekrangler . Hvis en jente drømmer om at hun har en papegøye, betyr det at kjæresten hennes tror at hun er en bråkmaker og elsker sladder . Hvis du drømmer om at du kjenner en papegøye, betyr dette dine egne problemer . Død papegøye som mister venner ….

…En grønn eng En grønn eng i en drøm forutsier lykke som et møte med gjenforening og et løfte om å leve sammen i en velstående fremtid ….

Grønn : Den allmektige sa : (på dem klær Sondos grønnsaker og Aestbrq ) AL rettigheter 21 – betyr lykke og gode penger ( Snblatt og syv grønnsaker og andre Iabsat ) Surah Yusuf 46. betyr velstand kom i et intervju med Abdullah bin Salam til høyre i døren til De grønne i en drøm og barnehagegrønn ( jeg så som om en stang ble plassert i en grønn eng …) – som betyr lykke, lykke og godt arbeid…

Papegøye : en slavisk mann, en falsk løgner og en metamorfose . Det ble sagt at han er en filosof ….

…En papegøye er i en drøm en drept mann, en løgner, en urettferdig . Og det ble sagt : Han er en filosof og hans sønn ble født som en filosof . Papegøyen er et tegn på den vakre og veltalende kvinnen . Og kanskje indikert av kvinnen fra perserne . Det indikerer mange vandrende og arrogante menn, eller mye prostitusjon eller prostitusjon ….

…Og den som ser en grønn orm, han skal tolke en god kvinne ….

…Og den som ser grønn vannmelon i sin tid, spiser den bedre enn gul vannmelon, og de unge av den er bedre enn de gamle, og den er ikke skadelig ….

…Og den som ser Sathrouana blir grønn, så han er god og en velsignelse ….

…Og det ble sagt at visjonen om grønn såing i sin tid tolkes med næring og nåde på det stedet, og hvis det var i hans eie, var velsignelsen for ham ….

…Når det gjelder grønn vannmelon, tolkes den på måter, så søt er en fordel ….

…Når det gjelder den grønne piggen, befruktet den året og landet som vokser på stilken, alvorlighetsgraden av sunnah, for den allmektige sa i historien om Josef, fred være med ham, ~ Syv grønne pigger og den andre med tørt land . ~…

Hvis det er grønt, indikerer det ungdommens død eller drap ….

…Og den som ser sin grønne turban sammen med resten av klærne, det indikerer hans overgang fra denne verden ved vitnesbyrd ….

…Når det gjelder den grønne basilikumet, er det kjent som bilatranji hvis fargen og lukten er god, så indikerer det at gutten og roten fra grunnen gråt og trist ….

…Eng Hvis du drømmer om at du går på en velstelt eng, indikerer dette anledninger til glede og stor suksess . Hvis du blir med i en munter gruppe mennesker på en eng, indikerer dette mange verdslige tidsfordriv og engasjementet ditt vil fortsette å fungere . Hvis en jente tar seg av en grønn eng som forberedelse for ankomsten av en venn eller kjæreste, indikerer dette at hennes mest inderlige ønsker om rikdom og ekteskap vil bli oppfylt . Hvis gresset er dødt og enga er sumpet, kan det forventes krangel og separasjon . Hvis du ser slanger rulle i gresset foran deg, vil de bli fylt med harde hint og falske handlinger av fortvilelse . Hvis du ser en eng i en drøm, forutsier dette at du vil være lykkelig, gratulere og leve en fremtid fri for nød . Hvis du ser en grønn eng dekket av gress og blomster, forutsier dette gledelige hendelser som vil bringe lykke til hjertet ditt . En ufruktbar eng spår følelsen av fortapning og sorg over tapet av en venn . Hvis du drømte at du mistet veien i en karrig eng, spår dette elendig og trist flaks ….

…Jaafar Al-Sadiq sa: ~Kanskje det tolkes på fire måter: en kvinne eller en hushjelp, en jente, en velsignelse og penger.~ Han ønsket av al-Balkhash fordi det var et utenlandsk begrep og det ble overført i henhold til det han krysset. Når det gjelder safir, tolkes den i betydningen balkhash, og her mer enn det, fordi safir er delt i to deler, en rød del, en grønn del og en grønn med en forskjell i farge ….

…En transplantasjon er en person som i en drøm ser at han har plantet et implantat, så blir kona gravid . Og forbrenning av avlinger er sult og tørke . Og den som ser at han strever etter en grønn gård, så forfølger han rettferdighetens og asketismens gjerninger, og han vet ikke om han vil bli akseptert av ham eller ikke . Og den som ser at han er plantet i et land, så har den gifte en sønn, sølibaten har et ekteskap, eieren av avlingen har en økning i inntektene sine, og sultanen har kapasitet i sitt rike . Og grønn planting indikerer lang levetid . Og tørrtransplantasjon er en indikasjon på kort sikt . Å så rettferdighet tar det med rettferdighet eller veldedighet som dobler belønningen . Kanskje en hvetestikk indikerte motgang, akkurat som et hvetehode angav en dobling av belønningen . Og sensor bygg med godt . Og implantasjon indikerer handling . Så den som ser at han er i et land som er egnet for dyrking, han gjør en jobb som han håper på en god morgendag . Og den som sår et annet sted enn transplantasjonen, så begår han hor . Hvis han ser avlingene høstes på et annet tidspunkt, indikerer dette dødsfallet i den lokaliteten eller krigen . Og den som gikk mellom åkrene, han gikk blant rekkene til Mujahideen . Og den som ser at han har et kjent frø, så er det hans arbeid i hans religion eller verden . Gården betegner kvinnen fordi jeg pløyer, sår, føder og føder og ammer til høstingstidspunktet, og planten blir gitt bort landet, så vi vil gi henne barnet hennes eller pengene hennes . Kanskje indikerer gården markedet, dets levebrød, og gården indikerer slagmarken, og gården brukes til rekruttering og høsting med sverdet . Og kanskje ble verden og dens adel indikert av gruppen mennesker, deres unge og gamle, deres sjeik og eldre . Bonden kan ha angitt hvert sted han blir brøyt for det hinsidige, og belønningen og belønningen blir arbeidet i dem, for eksempel moskeer, bånd og dhikr-ringer ….

…Og den som ser at sengen hans er grønn og returnerer rød, så indikerer han sin kones tendens fra godhet til korrupsjon, og hvis han ser noe annet, så nekt ham . Og den som ser at sengen hans er grønn og returnerer rød, så indikerer han sin kones tendens fra godhet til korrupsjon, og hvis han ser noe annet, så nekt ham . Og den som ser den er rød og deretter blir hvit eller gul, så angrer kona hans på disse syndene og blir syk til hun overvåker døden, og den nye gode sengen blir oversett av den nye gode eller hemmelige kvinnen ….

…Racing Circuit Hvis du ser en hesteveddeløpsbane i en drøm, så betyr det at du vil ha lykke og rikdom i hendene dine, men dine gode venner vil kritisere din nedadgående moralske oppførsel . Hvis du ser en grønn eng, betyr dette at det er viktige ting som tiltrekker og holder oppmerksomheten din ….

…Al-Kirmani sa: “Den som ser en ukjent fille som er grønn og sitter i den, så indikerer den hans død som martyr, og hvis den er kjent eller hans besittelse, indikerer den hans religion og fromhet, og hvis den er hvit , så indikerer det penger og nytte, og hvis det er rødt, så jobber han med underholdning og lyst i verden, og hvis det er blått, indikerer det tristhet. Og ulykken, selv om den er svart, indikerer at det er liten nytte, spesielt hvis det er hans eiendom, og hvis det ikke er hans, skyldes dens tolkning eieren av godt og vondt ….

…Jaber al-Maghribi al-Tailasan sa, hvis han er ny, hvit, og hvis han er grønn, indikerer det en lærd av religion, og hvis han er rød, indikerer det en elsker av kjærlighet og ti, og hvis den er gul , så indikerer det en syk gutt, og hvis han er svart og søkeren er en forsker, vil han ha en sønn som er dommer eller taler ….

…Karkaten tolkes av en kvinne og den som ser at han sitter i dressingen, så gifter han seg med en kvinne og blir bedre for ham fra verdens varer, spesielt hvis det er hans eiendom eller han kjenner eieren, og hvis han kjenner ikke eieren, og raken er grønn eller hvit, så indikerer det bra ….

…Og det ble fortalt at en mann kom til profeten, må Guds bønner og fred være over ham, og han sa i går at jeg så en grønn eng der det var dekket bord og en prekestol med syv trinn, og jeg så deg stige til den syvende graden og ba om det og kalte folk til bordet. Han sa, fred være med ham : Når det gjelder bordet, islam og den grønne engen er himmelen, eller prekestolen stiger til slutten av tiden. Appellen, jeg inviterer folk til islam og himmel, og det ble sagt at bordet er viet kvinner ….

…Kvede er en sykdom i en drøm . Og den som ser at han spiser det og er syk, han vil bli kurert . Og hvis en person med velvære spiser det, blir han veiledet, og hvis han er en lønnsom handelsmann . Den som ser at han klemmer en manns ben, så reiser han i handel og tjener mye . Og kvede-treet er en fast mann . Og det ble sagt : Kvede er dårlig i en drøm på grunn av hva den forårsaker når det gjelder anfall . Og grønn kvede er bedre enn gul . Og kvede betyr stor reise, og indikerer kanskje knapphet og hemmeligheter å holde og forstå . Sirenen betyr den ærverdige vakre kvinnen . Og kvede ble hatet av de fleste kommentatorene, og de sa : Det er en sykdom på grunn av overflod av gulaktig farge, og på grunn av arrestasjonen i den . Og det indikerer en reise, og noen sa : Det er en reisevirkelighet, og noen av dem sa : Det er en reise uten noe godt . Noen av dem sa : Kvede er prisverdig i en drøm, for den han ser, han ser den uansett ….

…Hashish : er sameksistens av dyr og storfe, og det er som verdens penger som hver person får det hans Herre har delt fra og lever av for ham, fordi han returnerer kjøtt, melk, smør, ghee, honning, ull , hår og lo, så det er som penger der menneskers styrke er . Kanskje refererer prærien til hvert sted som vinner verden, får fra det, blir kjent fra det og tilskrives det, for eksempel pengehuset og markedet . Spesielt Nawwir kan indikere byttemarkedet, gullsmedene og stedene av gull . Det ble fortalt at profeten, må Guds bønner og fred være over ham, tolket enga med verden og dens grønt, og at han, fred være med ham, sa : Verden er en søt grønn. Sødme, alt som faller på kamelenes munn indikerer hva som er tillatt, og hver syre i den indikerer hva som er forbudt og hva som påvirker dem, svindel og bitterhet . Og det som kommer fra planten er et legemiddel som skal behandles med, det er utenfor penger og levebrød, og indikerer vitenskap, visdom og prekener, og det kan indikere rene lovlige penger . Og hvis den er sur i smaken, skyldes dens surhet nød og stridigheter når den oppnår og er utmattet . Uansett hva det var en dødelig giftig, indikerte det forbudt ulykke, å ta verden med religion, dørene til rente, innovasjon og innfall, og alt som kommer ut av munnen og kommer inn i dem fra det verste . Men hvis han så endive : og brette Kalksberh : og lignende av kvinner med bitterhet, varme, Vhmum og sorger og penger er haram . Det er blitt sagt at da Adam falt til bakken og falt i India, hang duften hans på et tre mens han var trist og gråt på seg selv . Det kan indikere hans bekymringer i det hinsidige, og belønningen er med juvelene i paradiset, som blir lagt til det uten koriander og karve og lignende . Uansett hva som er spiret fra jorden, ble nevnt i forbudet i boken eller Sunnah, eller en grunn som var klanderverdig i gamle dager, indikerer det evnen i tale og levebrød, som dumplings, tre, hvitløk, agurk, linser og løk , og hva planten har et navn som dominerer i sin avledning, noe som betyr sterkere enn sin natur. Eller, en tilhenger av dens essens ble båret på den, som mynte som nekrologen og nekrologen er hentet fra, selv om den er en belgfrukter . I tillegg til øyene, som er Alsnar i anger og ild . Uansett hva planter vokser uten frø og ikke har noen røtter på bakken, for eksempel trøfler og sopp, indikerer det blant folket en hittegrav, graviditet og avkom av utukt, og de som ikke kjenner deres slekt, og pengene indikerer frøet , donasjon, veldedighet og så videre . Den som ser det som om han er på en eng eller hasj som han kan samle eller spise, så ser jeg på situasjonen hans, og hvis han er fattig, blir han rik, og hvis han er rik, har han blitt rik, og hvis han er en asketisk i denne verden som ønsker det, så vender han tilbake til det og er fascinert av det . Hvis han flyttet fra en eng til en eng, reiste han i jakten på verden og flyttet fra ett marked til et annet og fra en industri til en annen ….

…Raushet og druer : Raushet er en indikasjon på kvinner fordi den er som hagen for å drikke den og bære den og gleden av smaken, spesielt siden kroppens narkotiske sukker kommer fra den, og det er som følelsesløs samleie med saften i det, og det er et tegn på ekteskap fordi det er som sædceller . Og kanskje den sjenerøse mannen indikerte den gunstige hesten på grunn av overflod av fordelene med druer, ettersom han er som herskeren, verden og hesten med penger, så den som eier en vingård slik vi beskriver den, vil gifte seg med en kvinne hvis han er sølibat, eller er han i stand til en sjenerøs mann, så ser han på konsekvensene og hva som vil skje med ham i generøsitetstid i valgdeltakelsen og ledelsen. Dette var i perioden og kvinnen var syk og omkom fra sykdommen hennes, og hvis hun var gravid, kom hun til en slavejente, og hvis han håpet på løslatelse, forbindelse eller penger fra en hersker eller i hendene av en hersker eller en hersker eller en kvinne som en mor, søster og kone, som er forbudt, og han kan ikke, selv om ekteskapskontrakten hennes ikke var, må han nå sin kone til ham, og hvis han er velstående, så han er fattig, og hvis han er etterspurt og hykleri i sitt marked og sin industri, er han unnskyldt og stillestående, og hvis det er på tide og sommer, er saken imot ham, og alt dette er gyldig . Svarte druer i sin tid er sykdom og frykt, og de kan være pisker for de som eier dem i henhold til antall kjærlighet, og det drar ikke nytte av svartfargen i fargen med skade på stoffet . Hvite druer i sin tid er verdens juice og godhet, og andre ganger vil han motta penger før den tiden han håpet på . Og den som ser at han klemmer en vingård, ta saften og la det som er igjen, det vil si at kongen skal ta kongen av juice i kraft . Likeledes sukkerrørsaft og andre ting, fordi juice og fordelene dens råder over det som er annet enn det som er med det fra det som ikke berøres av ilden, bortsett fra det som er differensiert i sin essens . Det ble sagt at den som plukket en haug med druer, fikk fra sin kone en sum penger, og det ble sagt at pengene var 1000 dirham . Og det ble sagt at svarte druer er penger som ikke blir igjen, og hvis de ser dem henge fra vintreet sitt, er det veldig kaldt og frykt . Noen av kommentatorene sa : Svarte druer mislikes ikke, fordi Gud den allmektige sier : ~ Sukker og god mat .~ Sakarja, fred være med ham, pleide å finne ham sammen med Maria, ettersom han ikke hatet og de fleste uttrykkere hatet ham . Det ble sagt at han var ved siden av Noahs sønn da faren hans kalte på ham, og han var hvit i fargen, så når fargen endret seg, endret druene rundt ham, og opprinnelsen til det svarte er det . Og det som var frukt, er ikke avskåret i alle deler, og det har ikke tid og ikke noe stoff som ødelegger det, det er godt som dadler og rosiner, og det som ble funnet på den tiden og utført på andres tid, det er godt i løpet av sin tid, bortsett fra hva den har et hatet navn eller en stygg nyhet, og i andre enn sin tid blir den til slutt hatet . Uansett hva som har opprinnelse som indikerer avskyen, er det hans ønske og nød, og andre ganger ble han slått eller syk, som de to . Fordi Adam, fred være med ham, var redd for bladene hans og beskyldte ham for treet sitt, og han var bekymret og angret, så dette var nødvendig til enhver tid, og hans tre og papir var også påkrevd . Uansett hva som var gult i fargen, var en sykdom, som kvede, hagtorn og vannmelon, med sin skade utenfor livet, og annet enn gulfargede bekymringer og sorger . Hvis det var surt, ble det slått med piskene for å spise det, spesielt hvis det var et tall, fordi frukten av pisken til slutt . Og trærne, som er roten til frukten, er en tørr pinne . Og det som hadde et navn i sin avledning av nytte, bær tolkningen til ordlyden hvis den var sterkere enn dens betydninger, for eksempel grønn kvede til andre tider er sliten, og gult er en sykdom . Og grønne fersken : smerten av dem eller en bror, og gul sykdom . Og jujube : i sin tid blir han utnevnt av firmaet eller divisjonen, og det grønne på den andre enn sin tid er ulykke og ulykker som rammer ham, og hans tørrhet til enhver tid har en blå blomst, og treet hans er et mann med fullstendig sinn og godt ansikt, og det ble sagt en hederlig mann som er en mann med glede, stolthet og sultanat ….

…Aprikos : en sykdom, og å spise grønt av den gir deg nestekjærlighet i dinarer og er uskyldig fra sykdom, og å spise gult av det koster penger i sykdom . Hvis han ser det som om han spiser en aprikos fra et tre, så følger han med en korrupt mann med mange dinarer . Det ble sagt at å plukke aprikoser fra et tre giftet seg med en kvinne som hadde penger fra en arv . Hvis han ser ut som om noen av sultanene plukket en aprikos fra epletreet, legger han inn flokken sin usmakelige penger . Og aprikostreet er en mann med mye sykdom . Noen av dem sa, men snarere er en mann kontrakt med familien sin, flat med mennesker, modig og ikke feig . Hvis hun ble æret av graviditeten, indikerer det en mann med mange dinarer, og hvis han var en grønn aprikos, så var hun en mann med mange dirhamer . Og den som bryter en gren fra treet sitt, han fornekter eller fornekter penger fra en mann, eller etterlater bønn eller faste, eller ødelegger penger som ikke er hans . Hvis en gren blir brutt fra et annet tre enn det som er fruktbart, for å bli tatt som en pinne, vil den få glede av det . Uansett hva frukt og frukt er gule er en sykdom, og det som er surt er de og tristhet, og grønt derav er ikke en sykdom ….

…Hvis han ser at himmelen er grønn, indikerer den overflod av avlinger det året, og hvis han ser at himmelen er gul, indikerer han sykdommer, og hvis han ser at himmelen er av jern, vil regnet avta . Og hvis han så at han falt fra himmelen, ville han sone . Og hvis himmelen splittes og en gammel mann kommer ut av den, så er han det ufruktbare landet og deres fruktbarhet . Hvis en ung mann drar ut, er han en fiende som dukker opp og fornærmer folket på disse stedene, og det er fiendskap og skille mellom dem . Hvis sauer kommer ut, er det bytte . Og hvis kameler kommer ut, regner det og en strøm strømmer over dem, og hvis syv kommer ut i dem, blir de plaget av urettferdighet fra undertrykkelsens kraft…

…Willow : en tynn, tålmodig og forlatt mann, og den som så at en lute hadde vokst grønn i huset hans og lagt til godheten til hver plante, dette indikerer en økning i sønnen til Mukhtar Sharif i det huset ….

…Jaber al-Maghribi sa turbanen, må han bli herliggjort og hedret, og den som ser at turbanen hans har vokst opp eller blitt grønn, indikerer det en økning i hans verdi, stolthet og vergemål, og hvis han ser at turbanen hans har blitt mindre eller skitten, i motsetning til ham, og hvis han ser at turbanen hans er rød, indikerer det hans urettferdighet overfor noen, og hvis han ser den gul, så er den Det indikerer skade og tap, med mindre han er en taler, en dommer eller noen som omslutter den i våkenhet ….