…Fuglen er i en drømmeherlighet, sultan og pynt, og kjøpmann har fortjeneste . Hvis fuglen er ukjent, indikerer det dødens engel . Og hvis fuglen tar opp et blad, en orm og lignende og flyr med det til himmelen fra et hus der den syke er, så vil den dø . Og det kan henvise til den reisende som så ham falt på ham . Det kan henvise til arbeidet til de som så det på hodet eller skulderen . Hvis det er hvitt, er det klart, og hvis det er farget, er det en annen handling . Med mindre han har en gravid kvinne, hvis fuglen er en hann, er det en gutt, og hvis det er en kvinne, er hun en jente . De store fuglene betegner konger, presidenter, lærde og de rike . Og vannfuglen er den edleste som oppnådde regelen i to aspekter : vannets autoritet og luftens autoritet . Og hvilke fugler som ikke synger eller sørger for ledsagere av sang og noah . Og hva et null av fugler og spurver og bevere og nattergaler er små gutter . Og gruppen fugler for de som spiser dem penger, dinarer og makt, spesielt hvis han bryr seg om dem . Og den som ser fugler som flyr over hodet på ham, han vil få mandat og herredømme . Hvis han ser fugler som flyr i stedet for ham, er de englene . Og den som ser en fugl som kommer fra himmelen og faller mellom hendene, det er en konstant god nyhet for ham å glede seg . Kanskje indikerte den ukjente fuglen advarselen og formaningen . Og den som har et godt fly i en drøm, er hans gode arbeid, eller en god budbringer kom til ham . Og den som så en fugl med en fullverdig skapelse, kanskje den var dårlig, eller en menneskelig budbringer kom til den . Og den ukjente fuglen opprettholder . Og det ble sagt : Svarte fugler indikerer dårlige gjerninger, hvite fugler indikerer gode gjerninger, og fargede fugler er forvirringsverk ….

…Og den som ser at han leker med fugler eller deres kyllinger, så leker han med gutter, og fugler kan være penger ….

…Og den som ser at han syr øynene til fugler, han bedrar guttene og lurer dem ….

…Når det gjelder kjøtt fra andre fugler, er det som er nevnt i det forbudt med penger til menn, og hva som er feminint, så blir det overført med kvinners penger, og det som ble spist av kjøttet er tillatte penger, og hva som er ikke spist er penger, så er det forbudt, og det samme er alle dyr ….

…Og den som ser at han har påført mange fugler, han skal følge en gruppe og være høvding ….

…Og hvis kongen ser fugler i et bur som gråter, må han savne de i fengselet, for det er de ….

…Og den som ser fugler gråte på et sted som tar ulykke for folket på stedet .)…

Al-Tayouri, hans visjon i en drøm indikerer selgeren av slaver og slaver . Kanskje hans visjon indikerte møtet i gleder og sorger ….

Og den som ser at han har vinger som ikke ligner fuglenes vinger, så vil det skje noe stort med ham at folk undrer seg over ham ….

…Al-Asfour : En enorm mann med stor fare og penger, inaktiv og mennesker som ikke kjenner hans rettigheter, skadelig for allmennheten, en skurk i hans anliggender, full i hans ledelse, en mann som var en god mann, og han ble sagt å være en vakker medfølende kvinne, og en mann ble sagt å ha det gøy, og folk lo av ham, og det ble sagt at han var en mannlig gutt . Og fra kongen av mange fugler finansierer han vergemålet for et folk som har farer, og det ble sagt at fuglen er gode ord, og ryper er en liten gutt . Og det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om jeg hadde en puddel med meg mens jeg jaktet på fugler og banket på vingene og kastet dem i den . Han sa : Du er en boklærer som spiller gutter . Det ble også fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Hun så som om jeg hadde døpt en fugl, og jeg ville slakte den, så hun snakket til meg og sa : Ikke slakt meg . Han sa til ham : Be om tilgivelse fra Gud, for du har tatt almisse, og det er ikke tillatt for deg å ta det . Han sa : Gud forby at jeg tar nestekjærlighet fra noen . Han sa : Hvis du ønsker det, fortalte jeg deg hvor mange . Han sa hvor mye? Han sa : Seks dirham . Han sa til ham : Du har rett, og fra hvor visste du det? Han sa : Fordi fuglens medlemmer er seks, er hvert medlem en dirham . Og det ble fortalt at en mann kom til Abu Bakr Al-Siddiq, må Gud være fornøyd med ham, og sa : Jeg så som om det var mange fugler og fugler i ermet mitt, så jeg fikk en til å ta ut en etter en, og kvel den og kast den . Han sa : Du er en fornuftig mann, så frykt Gud og angr på ham ….

…En fugl er i en drøm en mann med moro og historier, folk ler av ham, og det indikerer en mannlig gutt . Og den som ser at han har slaktet en fugl, han vil ha en svak sønn som han er redd for døden . Og det ble sagt : Fuglen betegner en kranglete mann, som har mye penger, og som har ledelsen av en svindler i saker . Og fuglen betegner en vakker kvinne . Og fuglenes lyder indikerer gode ord eller en vitenskapelig studie . Og de mange fuglene er penger uten tretthet for de som elsker dem i en drøm . Og fuglen er en stor mann, så den som ser at han har truffet en fugl eller hans konge, så vil han være i stand til å gjøre en stor mann, og den som ser at han slaktet den, han vil få det han ønsket av den mannen . Hvis han ser at han har plukket fra fjærene eller spist av kjøttet, vil han bli truffet med pengene sine . Og den som ser at det er en fugl i hånden eller i buret hans, så flyr den og kommer ikke tilbake til den, så dør barnet hans . Og den som ser at han syr øynene til fugler, han bedrar guttene og lurer dem . Og den som ser at en fugl kommer inn i en ring, og hvis han har et barn, så faller det i en brønn . Og den som så at han var kongen av mange fugler, han ville finansiere og følge et mandat over et folk med farer . Og fugler indikerer møte, kjennskap og kjærlighet med familie og slektninger i gleder eller synder, nederlag og separasjon . Se også fuglen ….

…Vannfugl : den beste fuglen i hermeneutikken, fordi de er mer fruktbare og mindre produktive . Og den som fanger den, får penger og ødelegger, for Gud allmektig sier : “ Kjøttet til en fugl er noe det ønsker. ”Og fuglen er en mann av mennesker, som fuglen er i fugler i sin kraft, våpen, mat, styrke, fjær, fly og høyde i luften. Og han har en velstående kvinne, fordi ender er hans ly og vann, og det sies at ender er menn med fare, fromhet, disiplin og kyskhet . Og fra ordet and, ble han gitt ære og opphøyelse av en kvinne . Det ble fortalt at en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om jeg tok mange vannfugler, så jeg foretok den første slaktingen, så den første, og han sa : Hvis du ikke ser vann, er det fjær som traff den . Og den som ser fuglen slå over hodet, han oppnår staten og herskeriet, for Gud den allmektige sier : “Og fuglen er proppfull, og hver har en gren. ” Hvis han ser fugler fly i hans sted, misunner de englene . Og han fortalte at noen av inntrengerne så ut som om barbereren barberte hodet og gikk ut av fuglen grønt barbert på himmelen, som om han kom tilbake i mors liv, følgelig ~ som vi skapte og hvor Naidkm inkludert Nkrjkm andre ganger ~ Vqsa på sine følgesvenner, og deretter til seg selv, sa han : Når det gjelder barbering slo hodet mitt i nakken min, Når det gjelder fuglen, min sjel og dens oppstigning, til himmelen, og når det gjelder min retur, min morens mage til jorden, ble han drept på den andre dagen i synet . Og en mann kom til Ibn Sirin og sa : Jeg så som om en fugl kom fra himmelen og falt mellom hendene mine og sa : Det er en god nyhet du vil være fornøyd med ….

…Og den som ser at han har fanget en fugl, vil kunne vinne en mann med stort mål og være i stand fra ham, og hvis han ser at han har slaktet den, vil han få det han ønsket av den mannen, og den som ser at han plukket fra fjærene sine og spiser kjøttet hans, så treffer han ham fra pengene sine, og hvis fuglen er en hunn, så er hun også en kvinne. En slavejente, og fuglen kan være en sønn, og den som ser at han har truffet en fuglekylling, så blir det født en gutt til ham som når mengden enorme menn, og den som ser at han tukler med fugler eller deres kyllinger eller slakter dem fra ryggen, da tukler han guttene, og fuglene kan være penger og deres kyllinger er barn. Hvis han ser at han har truffet mange fugler, vil han slå hodet og pengene. Han så at det hadde truffet fuglekyllinger, fordi det ville smitte mange barn…

…Fugl Det anbefales å drømme om å se vakre fjærfugler . Hvis en kvinne drømmer av denne typen, forutsier dette at en lykkelig og rik partner er nær henne . Hvis fuglene var smeltede fjær og ikke høyt, indikerer dette at velstående mennesker vil behandle omstreifere og falt umenneskelig behandling som ikke har spor av barmhjertighet . Hvis du ser en såret fugl, forutsier dette en dyp sorg forårsaket av et bortkommen avkom . Hvis du ser fugler fly, symboliserer dette drømmerens suksess . Og alt det frastøtende miljøet vil forsvinne før det synlige gode flagrer . Å jakte på fugler i en drøm er ikke dårlig i det hele tatt. Når det gjelder å høre dem snakke, er dette en erkjennelse av manglende evne til å utføre oppgaver som krever stor klarhet i bevissthet . Når det gjelder å drepe henne med en rifle, betyr det en katastrofe forårsaket av mangel på avlinger ….

…En fuglesykdom er den foraktelige av fuglene, og å se den i en drøm indikerer et folk som ikke har noen skapninger og er ubrukelige i dem . Og å se denne smerten indikerer moro, lek, gleder, gleder og seier over fiendene . Å se sultanatets herskere fra fugler i en drøm er ondt, bekymret og tåpelig . Å se hva en person er komfortabel med, er bevis på ektemenn og barn, og å se det som ikke er kjærlig med et menneske, er et bevis på samleie med motsetninger og ikke-arabere . Og se Alkasir bevis på monstre og luft . Og se den forsinkede, ære og kraft, fordeler og næring . Å se hva som spises kjøtt er en enkel fordel . Og det å se fuglens mannlige er mannlig, og det kvinnelige er kvinner . Og de ukjente menneskene er fremmede, og ser hva som er godt og vondt i lettelse etter motgang, eller som er lett etter motgang . Å se hva som vises både dag og natt er bevis på dristigheten og intensiteten i forespørselen . Å se hva som vises om natten og bo på dagtid indikerer beskyttelse . Å se hva som er ondt og uten godt, indikerer fiendene . Og hva som er bra uten ondskap, indikerer hans visjon sikkerhet mot frykt og lovlig levebrød . Å se hva som dukker opp i brannen og bor om natten, indikerer pensjonering av forskjellige jobber og spionering på nyhetene . Å se hva som ikke har noen verdi i å våkne hvis det har verdi i en drøm, indikerer hykleri og forbruker penger ulovlig, og omvendt . Å se hva som ikke flyr når det fløy i en drøm, indikerer å bryte pakt og umoral og omvendt, se hva som vises på et tidspunkt uten tid, og hvis det dukket opp på et utidig tidspunkt, var det bevis på å sette ting ut av sted eller annerledes fra fiender og rare nyheter, og å fordype seg i det som ikke angår mennesker . Å se en beboer i vannet er mennesker som tjener penger på det, eller mennesker av fromhet og renhet, og dette er et generelt ordtak om fugler – et mål på det som ikke er nevnt -….

…Fugl Hvis du drømte om å se fugler, betyr dette midlertidig angst eller sykdom . Hvis en kvinne drømmer om fugler, betyr dette en kortvarig sykdom eller en krangel med vennene sine ….

…Hvis du drømte om en sebra, indikerer dette at du vil være interessert i forskjellige flyktige prosjekter . Hvis du ser en sebra som raser i hjemlandet, indikerer dette at du vil jage etter en imaginær illusjon som vil gi deg utilfredsstillende glede når du besitter den . ~ Sebra : stripete sebra ~….

…En okse Hvis du ser en okse jage deg i en drøm, vil et problem belaste deg på jobben av misunnelige og misunnelige konkurrenter . Hvis en jente møter en okse, vil han tilby henne til ekteskap, men hun vil forbedre formuen hvis hun nekter dette tilbudet . Hvis du ser en okse angripe en person, vil du være i nød som et resultat av din hensynsløse bruk av andres eiendom . Hvis du drømte om en hvit okse, betyr dette at du vil løfte deg selv i livet til et høyere nivå enn de som insisterer på å avgode sine materielle forhold . Den hvite oksen betegner vanligvis fortjeneste . Hvis du drømte om å se en tykk okse, betyr det at du vil bli en fremtredende skikkelse i landet ditt og bli beundret av kvinner . Hvis du drømte om en feit okse i et grønt beite, betyr dette rikdom, flaks og oppnåelse av posisjoner som du ikke drømte om, og hvis oksen var tynn, så er dens tolkning tap og fordampning av rikdom og avgang fra venner fra deg . Hvis du drømte om en feit okse bundet til dyrkingsåket, er det et godt varsel, og det betyr et lykkelig ekteskap med en velstående person, eller det betyr at kvinnen hun giftet seg med er en oppriktig og trofast person . Og hvis du ser en død okse, betyr dette at du vil være vitne til døden til en som er kjær for deg . Hvis du drømmer om okser som drikker fra et basseng med rent vann eller en vannstrøm, betyr dette at du vil bli eier av eiendom og eiendom, og det kan bety at du gifter deg med en vakker og ærlig kvinne . Og hvis en kvinne drømmer om dette, betyr dette at hun vil ha beundring og hengivenhet til sin elskede ….

…En kattunge Hvis en kvinne drømmer om en feit og hvit kattunge, forutsier dette at et listig bedrag vil bli praktisert mot henne, og vil mest sannsynlig føre til at hun kollapser, men hennes sans og visdom vil overvinne skadene av illevarslende komplikasjoner . Hvis kattungene er tilsmussede, fargede eller skrape, vil de bli ofre for vulgære dårskap . Hvis du drømte om kattunger, vil små problemer jage deg opp og føre til tap . Med mindre du dreper kattungen, vil du komme over dette problemet . Hvis du ser slanger drepe kattunger, vil fiendene skade seg selv mens de prøver å skade deg ….

…Ekorn Å se et ekorn i en drøm betegner et gledelig besøk fra gode venner, restitusjon og åpenhet når det gjelder arbeid . Hvis du drepte et ekorn i en drøm, betyr dette at du er uhøflig, arrogant og hatefull . Hvis du reiser et ekorn hjemme, betyr dette familietilfredshet . Hvis du ser en hund jage et ekorn, betyr dette krangel og problemer med venner ….

…Hvis du drømmer om å jage en rev, betyr dette at du er involvert i mistenkelige kommersielle spekulasjoner og at kjærlighetssaker er i fare . Hvis du ser en rev sklir inn i hagen din, vær forsiktig med misunnelige venner, ettersom omdømmet ditt er målrettet . Hvis du dreper en rev, betyr dette at du vil vinne i alle virksomheter du driver med ….

…En hest Hvis du drømte om å se eller ri på en hvit hest, indikerer dette at indikatorene er gunstige for suksess og hyggelig blanding med harmoniske venner og vakre kvinner . Hvis hesten er skitten og avmagret, blir tilliten din forrådt av en misunnelig venn eller kvinne . Hvis hesten er svart, vil du bli rik, men du vil jukse, og du vil bli funnet skyldig i urettmessige datoer . Denne drømmen betyr for en kvinne at mannen hennes ikke er lojal mot henne . Hvis du drømmer om mørke hester, indikerer dette forfriskende forhold, men med mye misnøye . Flyktige gleder følger ofte denne drømmen . Hvis du ser deg selv ri på en vakker hest i en kastanjefarge, betyr dette en økning i rikdom og oppfyllelse av følelser . For en kvinne betyr denne drømmen en lengsel etter presserende forbedringer, og hun vil glede seg over materielle forhold . Hvis du ser hester passere foran deg, betyr dette letthet og komfort . Hvis du kjører på en hest som får fart, vil dårskapen til en venn eller bruker skade prosjektene dine . Hvis du ser en hest stikke av med andre hester, betyr dette at du vil høre om venners sykdom . Hvis du ser vakre hesthingster, indikerer dette velstand og overdådig livsstil, og du vil bli dominert av en overdreven følelse . Hvis du ser et føll, betyr dette harmoni og mangel på sjalusi mellom ektepar og elskere . Hvis du rir på hest og kjører en bekk, vil du gi stor rikdom i hendene og nyte luksuriøse herligheter . Hvis bekken er turbulent eller tåkete, vil forventede gleder bli skuffet noe . Hvis du svømmer på en hest i en klar og vakker elv, vil du lett forstå din idé om følelsesmessig lykke, og det forutsier forretningsmannen en stor fortjeneste . Hvis du ser en såret hest, snakker det om problemer for venner . Hvis du drømmer om en død hest, indikerer dette forskjellige skuffelser . Hvis du drømmer om å ri en vill hest, betyr dette at det er vanskelig å oppfylle dine ønsker . Hvis du drømmer om at han kaster deg ned, vil du møte en sterk konkurrent, og virksomheten din vil lide av svakhet på grunn av konkurransen . Hvis du drømmer om at en hest har sparket deg, vil noen du elsker fremmedgjøre deg . Din dårlige helse vil forvirre formuen og formuen din . Hvis du drømmer om at du tar en hest for å temme den og bremse eller utnytte den til ridning, vil du se en stor forbedring i arbeidet på alle felt, og folk vil trives i sine yrker . Hvis du ikke klarer å ta ham, vil flaks svikte deg . Hvis du ser flekkete hester, forutsier dette at ulike prosjekter vil gi deg fortjeneste . Hvis du drømmer om at du har hestesko, så er suksessen din sikker . Denne drømmen lover kvinnen en god og lojal mann . Hvis du drømmer om at du legger en hestesko på en hest, betyr dette at du vil prøve å skaffe deg mistenkelig rikdom . Hvis du drømte om et hesteløp, betyr dette at du vil bli overveldet av et svakt liv, men denne drømmen betyr velstand for kvinner . Hvis du drømmer om at du monterer en hest i et løp, vil du lykkes i livet og ha glede av det . Hvis du drømmer om å drepe en hest, vil du skade vennene dine på grunn av din egoisme . Hvis du monterer en hest uten sal, vil du få rikdom og letthet, men gjennom hard kamp . Hvis du monterer en salhest i selskap med menn, vil du møte ærlige menn som vil hjelpe deg og din suksess vil være velfortjent . Og hvis du er i selskap med kvinner, vil dine ønsker være gratis, og din suksess vil ikke være så rikelig som den ville vært hvis kvinner ikke hadde fylt hjertet ditt . Hvis du rengjør en hest, vil du ikke forsømme arbeidsprosjekter på bekostning av å være en mann med penger eller en god bonde . Forfattere vil være veldig flittige i verkene sine, og andre vil ta godt vare på dem . Hvis du drømmer om en hest, vil du samle rikdom og nyte livet til siste dråpe . Hvis du ser hester trekke vogner, betyr dette rikdom med noe hinder, og kjærlighet vil møte hindringer . Hvis du klatrer en høyde på en hest og hesten ikke når toppen mens du lykkes, vil du få en formue selv om du vil kjempe mot fiender og sjalusi . Hvis du og hesten kom sammen til toppen, er oppstigningen din sikker, men den vil være materiell . Hvis en jente drømmer om at hun kjører på en svart hest, betyr dette at hun vil håndtere en klok autoritet, og noen ønsker vil gå i oppfyllelse på uventede tider . Svart farge hos hester indikerer en forsinkelse i forventningene . Hvis du ser en hoppe med svake ben, betyr dette at en uventet nød vil skyve seg inn i din lykkebringende posisjon . Hvis du prøver å fikse en ødelagt, veldig liten sko på hestelisten, vil du bli beskyldt for å gjøre falske avtaler med uvitende parter . Å gå nedoverbakke fra en hest, vil virksomheten din utvilsomt skuffe deg . Hvis en jente drømmer om at en venn kjører bak seg på en hest, betyr dette at hun vil være i fokus for mange fremtredende og vellykkede menn . Hvis hun er redd, vil det vekke følelser av sjalusi . Hvis hesten blir til en gris etter at den har forlatt den, vil den ikke være likegyldig for ærefulle ekteskapsforslag, og foretrekker frihet før den mister alle ønskede muligheter for ekteskap . Hvis hun i ettertid ser grisen gli på lynet og telefonledningene, vil hun skyve senteret fremover av bedrag . Hvis en jente drømmer om at hun kjører på en hvit hest som går opp eller ned en bakke og hun hele tiden ser tilbake og ser en person på en svart hest jage henne, betyr dette at hun vil møte en suksessperiode blandet med tristhet, og henne fiender vil innen denne perioden prøve å forstyrre beskrivelsen hennes med depresjon og skuffelse utrettelig eller kjedsomhet . Hvis du ser en hest med en menneskekropp som stiger ned på en hengekøye i luften, og når den nærmer seg huset ditt, blir den til en menneskelig form og nærmer seg døren din og kaster noe som ser ut som et stykke gummi på døren din, men snart blir umulig i store bier, da betyr dette skuffelse og ubrukelig innsats for å gjenopprette tapte fordeler . Å se dyr i menneskelige former indikerer en stor forbedring for drømmen, og han vil få venner ved å tilegne seg dydene til ærlig fortjeneste . Hvis denne menneskekroppen virker syk eller flekket med fregner, betyr dette feil på nøye og nøye tegnet planer ….

…Kirkegård Hvis du drømmer om at du er på en vakker og velholdt kirkegård, vil du motta uventede nyheter om helbredelsen til en person som du sørget, idet du anser ham død, og du vil finne din passende juridiske rett i land okkupert av usurer og usurpere . Hvis du ser en forlatt kirkegård og en bjørnebærplante har vokst på den, vil du leve for å være vitne til alle vennene dine som har forlatt deg, og du vil bli igjen i fremmede . Hvis unge menn drømmer om å vandre blant stiene til de stille døde, forutsier dette at de vil møte sympati og en intim respons fra venner . Men de må møte sorger fordi venner ikke kan unngå dem . Hvis en brud drømmer om å krysse en kirkegård på vei til bryllupsseremonien, vil hun bli fratatt mannen sin på grunn av voldelige hendelser som finner sted under reisen . Hvis en mor drømte at hun bar modne blomster til en kirkegård, indikerer dette en forventning om fortsatt god helse i familien . Hvis en ung enke drømmer om at hun besøker en kirkegård, betyr dette at hun vil kaste sorgklærne til side for ekteskapstau . Hvis hun føler seg trist og håpløs, vil hun møte nye bekymringer og angre . Hvis eldre drømmer om en kirkegård, indikerer dette at de snart vil ta andre turer dit de vil finne fullstendig hvile . Hvis du ser små barn samle blomster og jage sommerfugler mellom gravene, indikerer dette vellykkede endringer, og du vil ikke gråte over noen av vennenes graver . De glade maskeradefestene vil være sunne ….

…Min fugl, hvis du ser spurver i en drøm, vil du leve omgitt av kjærlighet og gratulasjoner, og dette vil få deg til å lytte nøye til andres problemer og hjelpe dem, noe som vil gjøre deg kjent . Hvis du drømte om å se sårede Dory-fugler, betyr dette triste hendelser ….

…Og jegeren tolkes av en mann som bedrar sitt levebrød med bedrag og bedrag, og hans inntjening kan være fra kvinnene for å overvinne dem, og jegeren av byttedyr av monstre og fugler tolkes av en urettferdig konge som beseirer mørket og de eldste, og fiskeren tolkes som en forespørsel om å leve fra kvinnesiden for å gjøre det mulig for ham å fiske ….

…Og Abu Saeed, predikanten, sa at synet på ørnen tolkes for alle i krangel, og hans skrape er en sykdoms lengde, og kanskje hele mørket over ham, for Salomo, fred være med ham, hele ørnen med fugler ….

…En slakter er som en skomaker, og det ble sagt som en sko . Og salg av fugler er slavejenta, slavejenta, den private slavejenta, tjenestepiken til slavejenta, og suffragetten, også slavejenta, fordi pårørende er en fremmed kvinne ….

…Betegner i en drøm stedets tjener og konfronterer fordelene med familien som eier, for hennes alvorlighetsgrad er bevis på håndhevelsen av hans kommando, eller bevegelsen til de som indikerte det . Hvis kvinnen ser at hun har en kniv, eller hun gir en av kvinnene en kniv, indikerer dette hennes kjærlighet til en kjent mann . Pennekniv er en forfatter . Og slakterkniven . Soldatkniven er styrke og service . Og kniven er et argument . Og det ble sagt : Den som ser en kniv, han vil få makt og rikdom på hendene til en tjener . Og den som så at han svelget en kniv, han spiste av sønnens penger . Og kniven i en drøm en mannlig gutt . Og det ble sagt : Den som ser en kniv med hånden, han vil motta to hundre dirham, fordi dets beslutningsdyktighet er en nisab fra pengene, og kniven kan komme til de fattige i tjuefem dirham . Og den som ser en kniv i hånden . Og han var i en rettssak, og han ville vinne, og bevis og bevis ble bevist for ham, fordi det er fra våpen, og fiendene beskytter ham . Og den som ser at han får en kniv som han ikke har fra et annet våpen, da vil han bli plaget av godt og få levebrød . Og den som ser at han ble slaktet med en kniv, han skal ta det kniven slaktet, enten fugler, dyr eller andre ting . Og den som ser at han slaktet hendene med en kniv, han vil se noe forbløffet over ham . Og den som ser at han legger en kniv eller dolk i sitt quorum, han vil gifte seg med en kvinne . Og den som drar nytte av søvnen sin med kniv, vil ha fordel for en kone hvis han er singel . Hvis han hadde en gravid kvinne, ga han sønnen hennes . Hvis kniven er forbi, er vitnet rettferdig, og hvis det ikke er fortid eller med rester av et såret vitne, og hvis det er kappe, blir det utledet, eller hans vitnesbyrd blir avvist for hendelser som vises fra ham i annet enn vitnesbyrdet ….

…Løver av alle fugler : som buzzi, vandrefugl, falk, ørn, ørn og spurvhauk tilskrives autoritet og ære . Hvis han kommer inn i himmelen, vil han dø på reisen . Og all flyging gir en prisverdig tolkning . Og flyr flatt til himmelen, gjennomborer den, for det er død, fortapelse eller skade ….

…Hvis han ser at han gifter seg med et kjent dyr, vil han motta godt av ham som ikke har rett til det forholdet, og han vil ikke bli belønnet for det . Hvis dyret er ukjent, vil han få en fiende i seg selv, og det som ikke er tillatt for ham, og fienden fortjener ikke det fra ham, og det samme gjelder hvis noe annet enn dyret er gift med fugler og løver som er ikke menneskelig ….