Apen : en fattig, berøvet mann hvis nåde ble tatt bort. Det ble sagt at han var fra metamorfose, og han er en utspekulert og saliverende mann, og indikerer også jøden, og den som så at han kjempet mot en ape og beseiret ham, ble syk og uskyldig, og hvis apen var seieren, han ble ikke helbredet . Hvis en ape blir gitt til ham, vises den på fienden hans . Og den som spiser kjøttet fra en ape, han er alvorlig syk eller syk, og den som blir ape har en fordel fra heksene, og den som har sex med en ape begår en umoral, og den som biter ham en ape, har en krangel og krangel mellom ham og en person . Og det ble sagt at apen er en mann av eierne av store synder . Og den som så at en ape kom inn i sengen til en kjent mann, en jøde eller en ateist, ville sprengte sin kone, og det ble sagt at den som spiste apenkjøtt, ville få nye klær . Og det ble fortalt at en av kongene så en ape spise sammen med ham ved bordet sitt, så han fortalte det til en kunnskapsrik kvinne, og hun sa : Gi kvinnene dine forbi og la dem strippe, så han beordret dem til å gjøre det, og hvis det var var en opprørsk gutt blant dem ….

…Og den som ser at han snakker flytende arabisk, slik at ære og ære vil oppnås, og hvis han snakker på et fremmed språk, vil han følge de eldste og få nytte av dem. Og hvis han snakker på hebraisk, vil han få arv fra ham. Å tjene penger og den som snakker i Franjian, vil få godt og utbytte for ham fra sitt arbeid, og den som snakker på armensk, indikerer en følgesvenn på lavt nivå, og den som snakker med alle tunger, indikerer at han blir verdslig og er kjær til folket ….

Apen er i en drøm en mann der det er enhver mangel, så hvis han dreper en ape og beseirer den, blir han syk og deretter kurerer fra den, og hvis apen beseirer ham, lider han av en sykdom som ikke har noen kur . Og det ble sagt : apen er en mann som bringer store synder . Og den som spiser apekjøtt, han vil bli behandlet for en feil som han ikke kan bli helbredet fra, ellers vil han skaffe seg nye klær . Og den som ser at en ape biter ham, han vil ha et argument mellom ham og en person . Apen er en utspekulert mann, en bedragersk trollmann og en sykdom . Apen er en beseiret fiende . Og den som ser at han kjører på en ape, han beseirer en fiende . Og den som ser at han har gitt ham en ape, han er en fiende som han vil vinne . Og den som ser at en ape bærer den på skulderen, han trekker ut tyveri fra huset sitt og er kjent for det . Og det ble sagt i apen at han føler seg elendig for den han så som sin besittelse eller bæring . Apen er en mann hvis nåde fortsetter å være stor . Og apen er en mann som betegner fiender, ulydighet og å falle inn i det som krever hat, for eksempel en gris, og kanskje indikerer han jødene, og å spise hans kjøtt er mangel og behov . Apen er en fattig, berøvet mann hvis nåde er tatt bort ….

…En ape som bringer skam og sykdom til en kjær venn i denne drømmen . Å se en liten ape som sitter fast på et tre, varsler drømmeren for å være forsiktig . Det er en falsk person i nærheten som vil føre til sinne i sirkelen din . Bedrag følger denne drømmen ….

…Når det gjelder apen, er det en forbannet fiende, Guds nåde over ham har endret seg. Den som ser at han er en rytter av en ape og distribuerer ham som han vil, beseirer han også en fiende. Og den som ser at han spiste av sitt kjøtt, har alvorlig eller sykdom, han vil bli oversett av døden. Og hvis han er den som blir beseiret, vil han lide en sykdom som ikke har noen kur eller en mangel som aldri vil forsvinne fra ham. Og hvis han ser at han har en ape, så er han en forræder slik han er betrodd….

…Og den som ser at en ape gir ham noe og spiser det, så sparer han pengene sine for husstanden sin ….

…Og den som ser at han har gitt ham en ape, han skal tolke forræderi, la ham frykte Gud ….

…Og den som ser at en ape rir på hesten sin, det tolker en jødes korrupsjon med sin kone ….

…Og den som ser at en hoppe snakker til ham, det indikerer standhaftighet i det som er godt i ham, og hvis han er en faktor, er han bedre i sin rett ….

…Og den som ser at han er på en talerstol mens han snakker i noe som ikke er passende, da er han kjent for synder og kan bli korsfestet ….

…Og den som ser at Phoenix snakker med ham, han indikerer at han har skaffet seg en tjeneste med sultanen ….

…Og den som ser at et medlem av det snakker, indikerer at noen er vitne til det ….

…Hvis kvinnen ser at hun leser prekenen og snakker med kunnskap og visdom, blir hun tydelig ….

…Og den som ser at han snakker fra nesen, det er bortgangen til en velsignelse og en stat, og den som ser at huden på nesen er revet eller borte, så er han ikke Mahmoud ….

…Og den som ser at han snakker til hodet, han vil ha mye bra. Og noen av uttrykkene sa: Den som treffer hodet, da vil han lide av ti dirham til tjue tusen ….

…Og den som ser at en hest snakker til ham, han vil undre seg over hans befaling ….

…Og den som ser at han snakker ord som inkluderer Guds forherligelse eller hans minne, da vil han betale for det som er forbudt og vinne seier for de som er imot ham ….

…Jaber al-Maghribi sa: ~Den som snakker ord som er rettferdiggjort av fornuft og som inneholder godhet og nytte, så er det bedre for ham, og hvis det er forskjellig fra ham, så er hans uttrykk mot ham .~…

…Og den som ser at han er på en talerstol som snakker om vitenskap og visdom eller prekener, og hvis han er fra folket på stedet, vil han motta en høyde og ære for ham fra imamen eller den som tar hans plass, og hvis det er ikke det samme, det gode vil skje med en av hans familie eller naboer hvis det er noen blant dem med den belønningen ….

…Og hvis han ser det og at han ikke snakker til noen mens han er utenfor hjemmet, indikerer dette kanskje hans død ….

…Hvis han ser at han snakker noe til ham som samsvarer med visdom, bortsett fra at han tuller med ham, så er tolkningen av vitsen avholdenhet fra hans handling, som ikke liker religion . Og hvis båren er død, så er tolkningen av synet av de levende hælene, fordi de døde ikke går utover, tyranni eller vilje, da han ble sannhetens bolig og jobbet selv ….

…Og den som ser at han snakker med slaver eller blander seg med dem, så øker han pengene sine ….

…Når det gjelder apekatten, kommer den tilbake på ansiktene til en forbannet fiende, den forræderiske forræderiske, homofile ….

Nisas er i en drøm en mann med lite sinn, ødelegger seg selv og faller fra folks øyne . Å se nisas indikerer kjærlighet til mennesker med god oppførsel og smiger for dem på grunn av fordelen det fører til, og indikerer dumhet og glemsomhet ….

Al-Nisnas : En mann med lite sinn, som ødelegger seg selv ved å gjøre det han gjør og slipper det fra folks øyne ….

Og den som så at en kamel snakket med ham, det indikerer at det er godt og godt folk vil bli overrasket over ….

Og den som ser at han hører et anrop du tviler på, så hører han ord som mumler ham ….

Og den som så at månen, hans ord, indikerer statens samvittighet og suksessen til behovet ….

Og Ibn Sirin kom og en mann sa : Jeg så som om et dyr hadde snakket til meg . Han sa til ham : Du er død . Den allmektige sa : “ Og da ordet falt på dem, førte vi dem ut til dem med en vandring fra bakken for å tale til dem .” Så mannen døde fra den dagen ….

Og den som vil snakke ord som strider mot sharia, så er han kjent for skandaler, og han ber Gud om tilgivelse for det ….